Få profesjonell organisasjonsutvikling der strategi ikke bare forblir strategi – men også utøves i praksis.

Organisasjonsutvikling er noe alle ledere har fokus på, men vet du egentlig hva det innebærer? Å definere begrepet er noe vanskelig, men kort oppsummert handler det om å utvikle en bedrift i henhold til en planlagt strategi.

Det finnes ikke noen fasit på hvordan man bør gjøre organisasjonsutvikling. Hver bedrift har ulike behov, arbeidsmetoder, strategier og målsetninger, og følgelig er det viktig med en analyse tilpasset hver enkelt organisasjons.

Navigator Kompetanse har verktøy og metoder som benyttes for å analysere og kartlegge bedriften, slik at man kan finne de optimale metodene for organisasjonsutvikling.

Med vår rådgivning og veiledning er målet å endre atferden hos både ledere og ansatte slik at man kan lykkes med å oppnå organisasjonens mål, som er definert i en strategi. Det er altså veien mot målet vi hjelper dere med!

Se priser på våre tjenester innenfor karriereveiledning under her, og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Karriereveiledning

Vår karriereveiledning omfatter kartlegging ved hjelp av verktøyet vip24, 4 timer individuell samtale, profilrapport og jobbsøkebistand .

Kr 4 490,- (eks. mva) i pakkepris for voksne
Kr 3 150,- (eks. mva) i pakkepris for ungdom

Individuell veiledning og coaching

Vi tilbyr arbeidsrelatert rådgivning, veileder om håndtering av ulike utfordringer i studier, arbeidsliv og ved karrierevalg og gir profesjonell coaching for personlig og profesjonell vekst.

Kr 1 250,- (eks. mva) pr time for voksne
Kr 1 450,- (eks. mva) pr time for ungdom