Øk din gjennomslagskraft som leder ved hjelp av lederstøtte i form av effektive verktøy og erfaringsbasert læring!

Selv for erfarne ledere, vil det være mange situasjoner der lederstøtte kan være nødvendig. Ved omstilling eller andre endringer i bedriften, kan det ofte være krevende å være den som bærer ansvaret. En sparringspartner kan hjelpe deg til å løfte blikket, sortere tankene og bli tydeligere i dine prioriteringer og kommunikasjon.

lederstøtte

Navigator Kompetanse har lang erfaring med rådgivning og støtte for bedrifter i endring og omstilling. Våre teknikker og solide veiledning sørger for at ledere blir tryggere og tar mer bevisste valg. Dette bidrar positivt og gir lønnsomhet både for bedriftens ansatte og bedriften selv.

Lederstøtte omfatter alt fra god personalledelse, organisering av arbeidshverdagen og effektiv møteledelse, til hvordan du håndterer omstilling, nedbemanning og konflikthåndtering.

Selv de beste lederne kan ha behov for lederstøtte med jevne mellomrom. Vi vet hva som fungerer, og ved å jobbe med Navigator Kompetanse kan du være trygg på at du har tilgang på den profesjonelle lederstøtten du trenger når vanskelige avgjørelser og valg skal tas.

 

Kontakt oss for informasjon og bestilling:

 

Elin Renolen
elin.renolen@navigatorkompetanse.no
Tlf: 900 31 595

 

Se oversikt over våre ansatte her.

Følg oss på Facebook!
Følg oss på LinkedIn!